Verdieping

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten? Dan kies je voor opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals Take-overs, Sliders, Layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding- of awareness-doelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. Buro Scandinavia – FloorAd

Adverteerder: Buro Scandinavia

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Buro Scandinavia
Creatief bureau: Bandbreed Media

Mooie Take-over die flink opvalt door de combinatie van de wallpaper en FloorAd die goed op elkaar afgestemd zijn. Het gebruik van video en de fotogaleries in de FloorAd trekt de aandacht en nodigt uit tot interactie. Het is hiermee de perfectie manier om de content op een aantrekkelijke wijze te presenteren.

Bekijk deze uiting

 

2. Opel Zafira Tourer – Take-over

Adverteerder: Opel

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Vizeum Interactive
Creatief bureau: Eboost

Deze Take-over lokt uit tot interactie. Na klik kom je volledig in de uiting terecht waarbij Opel middels een vraag en antwoord spel slim de USP’s van de auto naar voren brengt! Leuk concept!

Bekijk deze uiting

 

3. Darkness II – Expandable Header

Adverteerder: Darkness II

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Carat
Creatief burea: EYE-D creative

De Expandable Header biedt veel ruimte voor creativiteit waarbij ook hier weer mooi gebruik van is gemaakt. De creatie loopt goed door van Header naar de Expandable. Het grote canvas is ideaal om direct een trailer te kunnen laten zien. Opvallend formaat relevant geplaatst binnen een jongeren entertainment Umfeld.

Bekijk deze uiting

 

4. KIA Rio – FloorAd

Adverteerder: KIA

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Media Contacts
Creatief bureau: Woedend!

Interactieve uiting die omdat de iPhone de bewegingen van je muis volgt, je uitlokken om met de uiting te spelen. Het feit dat de details van de auto goed in beeld worden gebracht en jij als gebruiker dus met het merk bezig bent, maken dit tot een slimme uiting.

Bekijk deze uiting

 

5. T-Mobile – Take-over

Adverteerder: T-Mobile

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: MediaCom
Creatief bureau: Etcetera/ Mediamonks

T-Mobile trekt met deze in het oog springende Take-over mooi de televisie commercial online door en visualiseert goed het huidige gebruik van mobiel internet.

Bekijk deze uiting

 

 

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer voorbeelden van impactvolle campagnes en succesvolle online , mobiele of social cases. Bekijk ook hier de nieuwe IAB Rising Star formaten.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!