Verdieping

Doe mee aan het CommOnline communicatie-onderzoek 2011

0

Wat speelt er op het gebied van online communicatie nou écht? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Waar ligt bij organisaties de focus (voor 2011)? En hoe belangrijk zijn online strategie, intranet en sociale netwerken? Doe mee aan het CommOnline communicatie-onderzoek 2011 en help mij voor mijn afstudeeronderzoek de antwoorden op deze en andere vragen te achterhalen. Ontvang bovendien 20% korting op het congres CommOnline 2011!

Waarom dit onderzoek?

Het CommOnline Communicatieonderzoek 2011 is onderdeel van mijn afstudeeronderzoek. Samen met professionals uit het communicatievak wil ik de belangrijkste online trends en ontwikkelingen identificeren. Het resultaat van deze peiling geeft inzicht in de huidige online-communicatiepraktijk en dient als ondersteuning bij het maken van de juiste (strategische) keuzes in het continu veranderende communicatielandschap. Een landschap waar online communicatie een belangrijke plaats zal blijven innemen.

Onderzoeksopzet: online enquête

Het onderzoek heeft de vorm van een online enquête en is bedoeld voor communicatieprofessionals. Het invullen van de enquête duurt maximaal 15 minuten.

  • De vragen zijn verdeeld over verschillende categorieën;
  • Algemeen;
  • De focus in 2011;
  • Online strategie;
  • Sociale netwerken;
  • Trends en ontwikkelingen;
  • En tenslotte enkele vragen over congressen (over online communicatie).

De laatste categorie lijkt een buitenbeentje, maar is toegevoegd omdat ook deze antwoorden van belang zijn voor mijn scriptie.

Wat gebeurt er met de resultaten?

Je kunt deelnemen aan het CommOnline Communicatieonderzoek tot dinsdag 12 april 12:00 uur. De resultaten worden gepresenteerd op het congres CommOnline 2011 op 12 mei 2011 in het Capgemini Congresgebouw. Daarna lees je ze terug in een artikel op Frankwatching en worden ze gepubliceerd op de website www.commonline.nl.

Doe mee en krijg 20% korting op het congres CommOnline 2011!

Doe mee aan de online enquête! Naast dat je mij helpt met afstuderen door het invullen van de enquête en de resultaten een mooie indicatie geven van wat er speelt in de online communicatiepraktijk, mag ik je namens het congres CommOnline ook nog een leuke actie aanbieden. Doe mee en krijg 20% korting op CommOnline 2011!

Evie Kusters is studente Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Voor haar afstudeerstage is ze enkele maanden werkzaam voor Sabel Communicatie. Naast het uitvoeren van haar afstudeeronderzoek, organiseert ze samen met collega’s het congres CommOnline 2011.