Campagnes & Cases

YouTube agency Team5pm en GAMMA slepen European Search award in de wacht

Team5pm en GAMMA

YouTube Agency Team5pm en GAMMA hebben een European Search Award 2021 gewonnen, in de categorie ‘Best use of social media in a search campaign’, met de GAMMA klus domein-case op YouTube. De combinatie van data-gedreven onderzoek, YouTube- en video-SEO, contentproductie en slimme distributie bleek de gouden formule te zijn om de zoekresultaten in zowel YouTube als Google te domineren. Het is het tiende jaar dat de Britse awardshow het talent en de prestaties van Europese SEO-, PPC- en contentmarketingbureaus bekroont.

Head judges Jennifer Hoffman, VP of Marketing at Banked and Head Jury of The European Search Awards: “Winning in the category social media, is a big one to win. All of the judges thought this was an innovated campaign with a thoughtful approach using data to target audiences with discovery ads in YouTube and impressive research in the previously successful videos for this client. This submission was definitely a clear winner for us.”

Stef van der burg, Lead YouTube Consultant Team5pm: “We zijn mega trots dat we na een Dutch Search Award, nu ook de European Search Award in de wacht mogen slepen! Des te meer laten we met deze case zien hoe je succesvolle content kunt ontwikkelen op een data-gedreven manier. Deze prijs is absoluut een beloning voor het harde werk van het hele team dat heeft gewerkt aan deze case. Daarnaast willen we GAMMA bedanken voor het grenzeloze vertrouwen en de wil om met ons te blijven experimenteren met data-gedreven content op YouTube.”

Video case: https://youtu.be/scqbuhjQZp8

Team5pm
Team5pm is The YouTube Agency voor Publishers (uitgevers) en Brand Publishers (merken), dat zit richt op data research, strategie, content, advertising en video-sales via het eigen YouTube-netwerk. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpt Team5pm klanten aan succes op YouTube. O.a. door meer views, watch time, hoge Google & YouTube rankings, advertentieomzet, leads en conversie op YouTube te realiseren. Het team van 75 medewerkers bestaat uit de beste YouTube-experts. Het hoofdkantoor zit op de Baarsjesweg in Amsterdam. Team5pm werkt nu o.a. voor de ANWB, Amazon Prime Video, Samsung, AkzoNobel, The Ocean Clean-up, GAMMA, Jacobs Douwe Egberts en KPN.

Meer informatie: www.team5pm.com | europeansearchawards.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0