Boek Het juiste doen als niemand kijkt

Het juiste doen als niemand kijkt

Frank Peters
2021
Nederlands
€ 29.50
0
0
0
0

Leiderschap kan niet zonder kwetsbaarheid. Dit praktische boek biedt je een stappenplan voor integer leiderschap en het managen van je reputatie.

Louter voldoen aan gemaakte afspraken en wet- en regelgeving is al lang niet meer voldoende. Alles draait om het voldoen aan de verwachtingen en waarden en normen van interne en externe stakeholders. Om hieraan tegemoet te komen, zijn ethisch en integer gedrag van de organisatie nodig. Integriteit is de heilige graal van leiderschap en cruciaal bij het opbouwen en behouden van een sterke reputatie. Daarbij geldt tegenwoordig: vertrouwen komt te voet en gaat per twitter.

Reputatie-expert Frank Peters geeft zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Hij wordt daarbij inhoudelijk gevoed en aangevuld door tien vooraanstaande Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers op het gebied van ethiek. Hun beschouwingen over integriteit en leiderschap en de praktische handvatten en tips van de auteur helpen je je eigen reputatie te managen, en die van je organisatie. Doorloop het persoonlijk stappenplan voor de ontwikkeling van integer leiderschap en zorg dat je altijd het juiste doet, ook als niemand kijkt.

Met bijdragen van: René ten Bos, Muel Kaptein, Menno de Bree, Ivana Ivković, Minke Tromp, Remko van Broekhoven, Rob van Es, Andre Wierdsma, Leonie Heres en Ruud Veltenaar.

Frank Peters (VIRTUS Communications) zit ruim 30 jaar in het communicatievak. Hij schreef meerdere boeken en doceert aan universiteiten.



Alle boeken