Bedrijven & Organisaties

Jeffrey Wassenaar aangesteld als Senior Creative bij Loyals

Loyals

Jeffrey Wassenaar (31) is per 1 januari 2020 aangesteld als Senior Creative bij brand communicatiebureau Loyals. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de vertaling van strategische marketingplannen naar creatieve visuele concepten.

Voor zijn aanstelling bij Loyals was Jeffrey werkzaam bij XLCONCEPT. Hier was hij jarenlang verantwoordelijk voor de fysieke productontwikkeling rondom campagnes van diverse A-merken.

Jeffrey over zijn nieuwe job: “Ik heb super veel zin om voor Loyals aan de bak te gaan. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit in te zetten voor mooie namen uit het middenbedrijf. Bij Loyals zit ik aan tafel met ondernemers met ambitie, die écht vooruit willen en van hun bedrijf een merk willen bouwen. Die passie bij klanten spreekt mij aan.”

Gillian Robles, Creative Partner bij Loyals: “Wij geloven dat alle bedrijven moeten communiceren als merk, óók organisaties uit het middenbedrijf. Laten zien waar je voor staat en dit consistent doorvoeren wordt de norm. Hierbij is creativiteit en visueel zichtbaar zijn cruciaal. Daarom is Jeffrey een ijzersterke toevoeging aan ons team. Hij gaat de visuele vertaalslag van onze communicatiestrategieën naar een nog hoger niveau tillen.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan.

0
0
0
0