Boek Basisboek Sales

Basisboek Sales

R. van der Werf
Noordhoff Uitgevers
2014
Nederlandstalig
€ 53.25
0
0
0
0

‘Basisboek Sales’ biedt de kennis om een stevig fundament te leggen voor een functie in sales. Het boek biedt een compacte en complete oriëntatie op het vakgebied. Niet alleen de salesfunctie zelf komt aan bod, maar ook andere thema’s die relevant zijn voor iedere verkoper zoals marketing, logistiek, inkoop, accountmanagement en de financiële aspecten. Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor de praktische salesvaardigheden.

Studenten die commerciële opleidingen volgen, doen met dit boek praktische kennis op van sales. Want naast alles wat zij leren op gebieden als marketing en bedrijfseconomie is juist daar veel behoefte aan. Ook cursisten die zich voorbereiden op het Sales-A examen, willen een boek dat goed leesbaar is en tegelijk de door NIMA opgestelde exameneisen afdekt. Bij het schrijven van dit boek stonden deze eisen daarom mede centraal.

Voor de praktische toepassing zijn op de website per hoofdstuk cases met opdrachten, presentaties en een set toetsvragen opgenomen die de student helpen zich voor te bereiden op tentamens en examens.

Website:
– toetsvragen
– cases
– opdrachten
– presentaties



Alle boeken